aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Βαθμός «χρυσάφι» και ελπίδας

Άρης: Βαθμός «χρυσάφι» και ελπίδας

Τον βαθμό της ισοπαλίας «έσωσε» ο Άρης στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο Σικόρσκι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90’+3 διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και γλύτωσε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» από την όγδοη ήττα της στο πρωτάθλημα.

Και μπορεί ως έναν βαθμό η ισοπαλία να μην άρεσε στους ανθρώπους της λεμεσιανής ομάδας, αφού ήταν η τέταρτη στα τελευταία πέντε ματς, ωστόσο αν συνυπολογιστούν οι δέκα απουσίες που είχαν να αντιμετωπίσουν οι πράσινοι, αλλά και το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ έως και λίγα λεπτά πριν το τέλος, αφήνει ευχάριστη γεύση.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του προπονητή, Αλεξέι Σπιλέφσκι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς: «Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και τον έναν βαθμό. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στην προετοιμασία του αγώνα, είχαμε πολλούς βασικούς παίκτες και παίκτες – κλειδιά εκτός. Είχαμε πει με τα παιδιά, ότι όσοι αγωνιστούν θα πρέπει να τα δώσουν όλα. Και αυτό έγινε, παλέψαμε μέχρι το τέλος και πήραμε τον έναν βαθμό». Πλέον, η προσοχή στον Άρη στρέφεται στο πολύ σημαντικό ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ