aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Τρεις ήττες με ένα κοινό μεταξύ τους

Άρης: Τρεις ήττες με ένα κοινό μεταξύ τους

Παρά το γεγονός πως η προχθεσινή ήττα αποτέλεσε την πιο βαριά που δέχθηκε ο Άρης στην τρέχουσα σεζόν (0-3), το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του ματς. Οι πράσινοι της Λεμεσού, έχασαν ξεκάθαρες ευκαιρίες σε σημαντικά μάλιστα χρονικά διάστημα του αγώνα απέναντι στην Ομόνοια, ωστόσο δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.

Κάτι που είχε παρατηρηθεί και στα άλλα δύο παιχνίδια που έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο με άδεια χέρια. Τόσο στην ήττα από τον Απόλλωνα όσο και σε αυτήν με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, ισάριθμες φορές με 0-1, η ομάδα του Λιάσου Λουκά «εκκόλαψε» αρκετές φάσεις για να πιστώσει στο ταμείο τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

«Ο Άρης μεγάλωσε, το δείχνει σε κάθε αγωνιστική. Το σκορ είναι πολύ πλασματικό», είπε ο Κύπριος προπονητής μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια. Η ομάδα της Λεμεσού που παρέμεινε στο τρίτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, ανασυντάσσεται ενόψει του ματς με την Πάφος FC το ερχόμενο Σάββατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ