aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Τώρα που βρήκε ξανά τον τρόπο

Άρης: Τώρα που βρήκε ξανά τον τρόπο

Ο Άρης στα τελευταία δύο παιχνίδια πανηγύρισε ισάριθμες νίκες, αφήνοντας μια και καλή το κακό προηγούμενο διάστημα στο οποίο απείχε από τις επιτυχίες για έξι συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος. Μπορεί να δέχθηκε μια ήττα, αλλά με τις ισοπαλίες δεν κόβεις δρόμο.

Την ίδια ώρα, στο Στάδιο «Αλφαμέγα» ο Άρης σε τρεις αγώνες είναι αήττητος. Εξήλθε ισόπαλος με ΑΠΟΕΛ και Ακρίτα, ενώ στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Απόλλωνα αναδείχθηκε νικητής.

Τώρα, λοιπόν, που βρήκε τον τρόπο και πάλι να φθάνει στις νίκες, θα θελήσει να δώσει και συνέχεια, να τριτώσει το καλό, φιλοξενώντας το Παραλίμνι την προσεχή Δευτέρα. Είναι το φαβορί και απομένει να επιβεβαιώσει αυτό τον τίτλο και εντός αγωνιστικού χώρου. Μόνο έτσι θα μπορέσει να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στοχεύει στη μείωση της διαφοράς από την τρίτη θέση στο ελάχιστο μέχρι το τέλος της α’ φάσης, ώστε να μπει στα πλέι οφ με δυναμική και αποφασιστικότητα.

Ο Σπιλέφσκι προετοιμάζει την ομάδα του, υπολογίζοντας και τον Άρτσιομ Σουμάνσκι. Ο 18χρονος Λευκορώσος, παρόλο που ανακοινώθηκε από τις 2 Ιανουαρίου, μόλις προχθές ζητήθηκε και παραλήφθηκε το πιστοποιητικό του και εγγράφηκε στο δυναμικό της λεμεσιανής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ