aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Τώρα που πήρε φόρα θέλει να το αλλάξει

Άρης: Τώρα που πήρε φόρα θέλει να το αλλάξει

«Ξέρω ότι ο Άρης ποτέ στην ιστορία του δεν κέρδισε την Ομόνοια εκεί (σ.σ. στην έδρα της), αλλά ήρθε η ώρα να αλλάξουμε αυτή την ιστορία» είπε χαρακτηριστικά ο Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά το ματς με τη Δόξα.

Ακόμη και την τελευταία διετία, που ο σύλλογος της Λεμεσού άλλαξε επίπεδο, δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Ομόνοιας είτε εντός είτε εκτός έδρας. Το πιο πάνω αποτελεί πρόκληση για τον Σπιλέφσκι και τους ποδοσφαιριστές του, για να διεκδικήσουν τη νίκη στο αυριανό ματς στο ΓΣΠ. Ειδικά τώρα που οι πράσινοι της Λεμεσού πήραν φόρα, προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες και μείωσαν την διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται.

Στον Άρη γνωρίζουν πως, ο βαθμός δυσκολίας απέναντι στην Ομόνοια πάντα είναι μεγάλος, πόσο μάλλον τώρα που θα έχει στον πάγκο της νέο προπονητή. Ωστόσο, στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και στην αναρρίχησή τους. Επανέρχεται ο Μεντιούπ, σε αντίθεση με τον Μαγιαμπέλα που θα απουσιάσει λόγω καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ