aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Τώρα είναι η ώρα του!

Άρης: Τώρα είναι η ώρα του!

Λέτε, να βροντοφωνάξει ότι μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω; Άραγε, διαθέτει το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να κοιτάξει στα μάτια την Πάφος FC και να την υποχρεώσει στην πρώτη ήττα, μειώνοντας σε απόσταση αναπνοής τη διαφορά από την κορυφή (-1);

Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης καλείται να δώσει πειστικές «απαντήσεις» στον αυριανό αγώνα. Δεν είναι απλά και μόνο άλλο ένα 90λεπτο, αλλά άκρως σημαντικό ντέρμπι, το οποίο θα καταδείξει πάρα πολλά όσον αφορά στη συνέχεια. Προφανώς και δεν θα κριθεί κάτι, ωστόσο θα διαμορφώσει αναλόγως αποτελέσματος την επόμενη μέρα και πολύ περισσότερο, θα «φωτογραφίσει» κατά πόσον οι πράσινοι της Λεμεσού μπορούν να… αμφισβητήσουν το μοναδικό αήττητο σύνολο του τρέχοντος πρωταθλήματος, μεταφέροντας παραλλήλως επιπρόσθετη πίεση και άγχος στον αντίπαλο.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, εννοείται πως πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του και θεωρεί πως μπορούν να πετύχουν την πιο σπουδαία (μέχρι την επόμενη) νίκη. Όσο καλούς παίκτες διαθέτει η Πάφος FC, όπως λέει, άλλους τόσους διαθέτει και η ομάδα του, οι οποίοι στην καλή τους μέρα είναι ικανοί να υπερκεράσουν οποιαδήποτε εμπόδια συναντήσουν στο διάβα τους. Ακόμα και αυτό των γαλάζιων της Πάφου, με την καλύτερη επίθεση και άμυνα του μαραθωνίου.

Το θετικό για τον Λευκορώσο προπονητή είναι το γεγονός πως με εξαίρεση τον Ματίας Σπόλιαριτς που επιστρέφει σε ένα περίπου μήνα και τον αμφίβολο Κάρολ Στρούσκι, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεσή του. Σε σχέση με το τελευταίο ματς, μάλιστα, υπολογίζει στους Βανά Άλβες, Καζού και Μίχαλι Μαγιαμπάλα. Πρόκειται για σημαντικές επιστροφές αφού είναι μονάδες που συνθέτουν τον βασικό κορμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ