aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Τον έπιασε υψοφοβία

Άρης: Τον έπιασε υψοφοβία

Ο φετινός Άρης βρίσκεται στα ψηλά κερδίζοντας αντιπάλους όπως η ΑΕΚ, ο Απόλλων, η Ανόρθωση, η ΑΕΛ. Εντούτοις, δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει απέναντι στην ΠΑΕΕΚ, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Στο ματς του α’ γύρου έμεινε στο 0-0 και προχθές στο Τσίρειο στο 1-1.

Την ομάδα της Λεμεσού την έπιασε υψοφοβία, γνωρίζοντας ότι με νίκη επί της ΠΑΕΕΚ θα έκανε άλμα κορυφής έστω και προσωρινά. Δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, ενώ υστέρησε και στην τελική πάσα. Δεν έφτιαξε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες, την ώρα που χωρίς να απειληθεί βρέθηκε πίσω στο σκορ, σε μια φάση που αιφνιδιάστηκε ο Βανά Άλβες. Εξέλιξη που έβαλε ακόμη μεγαλύτερη πίεση στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Άρη και το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν.

Για τους πράσινους της Λεμεσού δεν είναι το τέλος του κόσμου η ισοπαλία με την ΠΑΕΕΚ. Άλλωστε, έδειξαν ότι έχουν τις δυνατότητες να παραμείνουν στα ψηλά και να συνεχίσουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η πορεία του Άρη είναι πέρα από κάθε προσδοκία. Πλέον, δίνεται η δυνατότητα ξεκούρασης στην περίοδο των εορτών και με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, στις 4 Ιανουαρίου, τους περιμένει δύσκολη αποστολή με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ