aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Το σερί της αντεπίθεσης…

Άρης: Το σερί της αντεπίθεσης…

Μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα, με την οποία έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί επτά αγώνων, ο Άρης θα θελήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες στο ματς της Δευτέρας επί του Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου». Με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσει την αντεπίθεσή του, προσδοκώντας ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα βρεθεί στην πρώτη τριάδα, εξασφαλίζοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για να το πετύχει θα επιδιώξει να «χτίσει» το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί στη σεζόν.

Μέχρι τώρα οι τρεις διαδοχικές νίκες αποτελούν το ταβάνι της λεμεσιανής ομάδας. Το πρώτο σερί ήταν στο ξεκίνημα της σεζόν (1η-3η αγωνιστική) και το δεύτερο από την 7η έως την 9η αγωνιστική. Και τότε είχε νικήσει τον Απόλλωνα για τον α’ γύρο και ακολούθησαν οι νίκες επί του Παραλιμνίου και της Δόξας. Ο Σπιλέφσκι ενόψει του αγώνα της Δευτέρας δεν υπολογίζει τον τραυματία Μεντιούπ και τον Σόκε, λόγω καρτών.

Ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΛ, την Κυριακή, ο Πουρσαϊτίδης έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Όσον αφορά στο μετεγγραφικό τοπίο, ο Καζαμίας είπε ότι «θα επιθυμούσαμε και δεύτερη προσθήκη, αλλά εξαρτάται από το οικονομικό και να βρεθεί ποδοσφαιριστής στα δεδομένα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ