aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Το πιστεύουν και θέλουν να γράψουν ιστορία!

Άρης: Το πιστεύουν και θέλουν να γράψουν ιστορία!

Εντείνεται ο ρυθμός στις προπονήσεις του Άρη ενόψει του καθοριστικού εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Ανόρθωση, το βράδυ του Σαββάτου, το οποίο θα καθορίσει το μέλλον του, όσον αφορά στη συμμετοχή του ή όχι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Πίστη και αισιοδοξία για το «διπλό» που θα στείλει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της, εκφράζεται από το «στρατόπεδο» της ομάδας, παρά τον ιδιαίτερα ψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης. Ξανά στη διάθεση του Αλεξέι Σπιλέφσκι τίθενται οι Ντελμίρο και Γιαγκό, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα. Αμφίβολη είναι η παρουσία των Μουσούντα και Ντζιαβέ στην αποστολή, με τις πιθανότητες του πρώτου να είναι υπέρ του, σε αντίθεση με του δεύτερου.

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απηύθυνε ο Άρης: «90 λεπτά απ’ το όνειρο. Έλα στο γήπεδο να χειροκροτήσεις, να φωνάξεις και να σπρώξεις την ομάδα για μια τελευταία φορά εφέτος. Εάν το πιστεύεις όπως εμείς, θα τα πούμε στο πέταλο». Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε χθες και θα συνεχιστεί μέχρι και αύριο, στα γραφεία και την επίσημη ιστοσελίδα. Διαθέσιμα εισιτήρια θα υπάρχουν επίσης στα εκδοτήρια του γηπέδου, την ημέρα του αγώνα».

Εν τω μεταξύ, στην Κύπρο, προκειμένου να περάσει από δοκιμαστικά από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στέλνουν τον Καμερουνέζο, Νγκανού Φεουϊάνγκ Φρανγκ, ΜΜΕ από την αφρικανική χώρα. Πρόκειται για 21χρονο Καμερουνέζο τερματοφύλακα, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της πατρίδας του και θα βρεθεί εκτός από την Κύπρο, και στην Αυστρία για να δοκιμαστεί από τη Βιέννη FC, της Γ’ Κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ