aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινά

Άρης: Το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινά

Τέλος στην αναμονή. Η ιστορική βραδιά είναι ενώπιον του Άρη. Η ομάδα της Λεμεσού δίνει απόψε ιστορικό αγώνα στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Υποδέχεται τη Νέφτσι Μπακού στο ΑΕΚ Αρένα (20:30, Cytavision1), για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Οι πράσινοι, έχουν ως στόχο να φθάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση και για να γίνει αυτό θα πρέπει απόψε να θέσουν τις βάσεις για πρόκριση επί της Νέφτσι ενόψει και του επαναληπτικού την ερχόμενη εβδομάδα στο Μπακού.

Ο Άρης θα έχει απέναντί του μια πιο έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν πτοεί τον Σπιλέφσκι και τους ποδοσφαιριστές του που είναι έτοιμοι να γράψουν ξανά ιστορία. Ο Λευκορώσος τεχνικός έχει στη διάθεσή του τον Μπαμπίκα, αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος. «Θα δούμε ένα νέο Άρη. Παίζουμε με έναν έμπειρο αντίπαλο, όμως δεν φοβόμαστε. Περιμένουμε με ανυπομονησία τον αγώνα» είπε αρχικά ο Σπιλέφσκι στη συνέντευξη Τύπου. «Θέλω να παίζουμε με πάθος. Κάναμε αλλαγές στο ρόστερ μας γιατί θέλουμε οι παίκτες μας να αποδίδουν στο 100%» πρόσθεσε. Και συνέχισε ο τεχνικός του Άρη: «Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα όπως ο Βανά που είναι δίπλα μου. Το παιχνίδι μας είναι αρκετά πιεστικό, θα δείτε αύριο (σ.σ. σήμερα) πώς θα παίξουμε». Ο Βανά Άλβες, σημείωσε: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία του Άρη. Πιστεύουμε στην ομάδα και ανυπομονούμε για τον αγώνα».

Η ομάδα της Λεμεσού μέσω βίντεο, παρουσίασε χθες τις φανέλες για τη σεζόν 2022-23. Η πρώτη είναι χρώματος άσπρου με πράσινες ρίγες και η δεύτερη μαύρη. Εξάλλου, στην Κύπρο για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη, στέλνουν οι Σουηδοί τον Λέο Μπένγκτσον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ