aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Το καλό και το ανησυχητικό νέο

Άρης: Το καλό και το ανησυχητικό νέο

Αήττητος για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι έμεινε ο Άρης, καθώς εξήλθε ισόπαλος με τον Απόλλωνα (1-1). Ο ένας βαθμός απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «άσχημος», όμως, οι πράσινοι της Λεμεσού έχουν κάθε δικαίωμα να νιώθουν μια… πικρία, αφού θα μπορούσαν στο 90’+3 να έπαιρναν τη νίκη, αν το σουτ του Ντζαβέ κατέληγε στα δίχτυα του Γιοβάνοβιτς και όχι στο δοκάρι.

Στον Αρη, κρατούν την επιθετική διάθεση και τη γενικότερα καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη, ανησύχησε τον Αλεξέι Σπιλέφσκι η εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που σχολίασε και μετά το τέλος της αναμέτρησης. Το δικαιολόγησε ωστόσο, τονίζοντας ότι είναι φυσιολογικό, μετά από διακοπή πρωταθλήματος και με νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεση της ομάδας.

Ο Άρης κρατάει τον βαθμό της ισοπαλίας με τον οποίο έπιασε τον ΑΠΟΕΛ στους 44 βαθμούς και κοιτά με περίσσεια αισιοδοξία τη συνέχεια, αφού παραμένει ολοζώντανος στη «μάχη» ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ακόμα και στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήδη η προσοχή όλων στράφηκε στον επόμενο, εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση, την ερχόμενη Κυριακή, την οποία ο Λευκορώσος προπονητής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια ακόμα φορά την Τετάρτη, στον αγώνα κυπέλλου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ