aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Το «Αλφαμέγα» του πάει όλο και καλύτερα

Άρης: Το «Αλφαμέγα» του πάει όλο και καλύτερα

Από τις τρεις ομάδες της Λεμεσού, μόνο ο Άρης διατηρεί το αήττητο στο «Αλφαμέγα». Σε επτά αγώνες, μετρά πέντε νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια και δύο ισοπαλίες στα πρώτα δύο ματς που έδωσε στο νέο γήπεδο της Λεμεσού.

Σ’ αυτή τη σειρά των επτά αγώνων, έχει συντελεστή τερμάτων 15-3. Μάλιστα, στα τελευταία τρία έφθασε σε άνετες νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ. Ξεκάθαρα, λοιπόν, του πάει το νέο γήπεδο και χτίζει δυναμική, τέτοια που τον έχει φέρει σε πολύ κοντινή απόσταση από την κορυφή. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, που θα θελήσει να διευρύνει το νικηφόρο σερί στο «Αλφαμέγα», έστω κι αν θα είναι τυπικά φιλοξενούμενος.

Ο Άρης, μπορεί να μην είναι η ομάδα με τον πολύ κόσμο, όμως μέχρι στιγμής η νέα του έδρα αποτελεί απόρθητο φρούριο, που τον οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία. Σ’ αυτό χτίζει, με προοπτική να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο πρωταθλήματος. Με την εικόνα που βγάζει η ομάδα του Σπιλέφσκι εδώ και πολύ καιρό, την οποία συνδυάζει με νικηφόρα αποτελέσματα, είναι ικανή για όλα. Δείχνει συνέπεια, έχει συνέχεια και κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσεις. Στα πόδια της είναι, να το κυνηγήσει και να γράψει ιστορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ