Τον 23χρονο Γιουράι Μπάντελι στέλνει στον Άρη η ρουμανική εφημερίδα «Fanatik». Μεταξύ άλλων σημειώνεται ότι η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, στην οποία ανήκει ο παίκτης, συμφώνησε σε όλα με τη λεμεσιανή ομάδα.
Αναφέρεται, επίσης, ότι το αφεντικό του Άρη θα πληρώσει για τη μετεγγραφή 600.000 ευρώ, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και ποσοστό 15% σε ενδεχόμενη μεταπώληση. Ξεχωριστή αναφορά γίνεται στο γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του Άρη έχει αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις με τους μετόχους της Κραϊόβα, σε βαθμό που θεωρείται «επιχειρηματικός συνεργάτης». Κάπως, έτσι, μπορεί να εξηγηθεί και η «δαπάνη» των 600.000 ευρώ.
Διαβάστε επίσης: Άρης: Μετά τον Μπάντελι θέλει και Τούντορ Μπαλούτσα από την Κραϊόβα
Στη 2η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος Ρουμανίας, στον αγώνα της Κραϊόβα με την Ντινάμο Βουκουρεστίου, ο Μπάντελι είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στην εκπνοή του ημιχρόνου. Σε συνδυασμό με τις μέτριες εμφανίσεις του στην περσινή περίοδο, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί και όλα δείχνουν ότι ο Άρης θα είναι ο επόμενος σταθμός του. Πιστεύεται ότι πολύ σύντομα, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός θα μεταβεί στην Αυστρία για να συναντήσει τους νέους του συμπαίκτες.














