aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Τη δουλειά του και θα περιμένει

Άρης: Τη δουλειά του και θα περιμένει

Το παιχνίδι του Άρη με την Ομόνοια για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ προηγείται αυτού που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα. Ήταν αδύνατο να γίνουν την ίδια μέρα, αφού και τα δύο ματς θα φιλοξενηθούν στο «Αλφαμέγα».

Γι’ αυτό και ο Άρης θα θελήσει να κάνει τη δουλειά του, δηλαδή να φθάσει στη νίκη επί της Ομόνοιας, ανεβάζοντας τη διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ στους έξι βαθμούς και να περιμένει το αποτέλεσμα του κυριακάτικου ντέρμπι. Στο ενδεχόμενο απώλειας βαθμών των γαλαζοκιτρίνων, δηλαδή ακόμη και με ισοπαλία, οι πράσινοι της Λεμεσού θα είναι σε θέση να ανοίξουν σαμπάνιες. Σε μια τέτοια εξέλιξη, που θα είναι η ιδανικότερη για τον Άρη, το τελευταίο ματς με τον ΑΠΟΕΛ θα είναι τυπικής διαδικασίας και θα έχει γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ο Σπιλέφσκι, που προετοιμάζει την ομάδα του σε ιδανικό κλίμα, το οποίο είναι απόρροια της παρουσίας στην κορυφή, δεν εφησυχάζει και ζητά το ίδιο από τους παίκτες του. Τους θέλει στοχοπροσηλωμένους και πάντα έτοιμους. Όσο για το ματς του Σαββάτου, μπορεί η Ομόνοια να είναι αδιάφορη και το μυαλό της να είναι στον τελικό κυπέλλου, όμως παραμένει πάντα επικίνδυνη, παραπέμποντας στο πρόσφατο «διπλό» που πέτυχε επί της Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ