aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Θέμα χρόνου ο Πατσέκο

Άρης: Θέμα χρόνου ο Πατσέκο

Σε άλλη μια ηχηρή μετεγγραφή προχωρά ο Άρης. Η ομάδα της Λεμεσού έφερε στην Κύπρο τον Ντάνι Πατσέκο και είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η σύναψη συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο 30χρονος Ισπανός εξτρέμ ήλθε για τις τελικές επαφές και για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Πατσέκο αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο, φόρεσε σε νεαρή ηλικία τη φανέλα της Λίβερπουλ, ενώ ακολούθως αγωνίστηκε ως δανεικός και στη Νόριτς, Ακόμη, ο Ισπανός άσος έπαιξε σε ομάδες της πατρίδας του όπως οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαγιεκάνο, Ουέσκα, Αλκορκόν, Μπέτις, Αλαβές, Χετάφε, Μάλαγα και Λογκρονές.

Ο Πατσέκο, βάσει βιογραφικού, είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά και να αυξήσει την ποιότητα του Άρη στην επιθετική γραμμή. Επίσης, η κίνηση με τον Ισπανό επιβεβαιώνει εκ νέου την πρόθεση του συλλόγου της Λεμεσού για τη δημιουργία ισχυρού συνόλου.

Εξάλλου, η ομάδα της Λεμεσού θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, την Παρασκευή στο «ΑΕΚ Αρένα», στις 19:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ