aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Θέλει να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην κορυφή

Άρης: Θέλει να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην κορυφή

Ανάβασης συνέχεια θέλει ο Άρης, που βλέποντας τη διαφορά από την κορυφή να μειώνεται στο -4, λιγουρεύεται ακόμη και τον τίτλο! Για να συνεχίσει να το κάνει θα πρέπει να δώσει σήμερα συνέχεια στις επιτυχίες, μετά την «τεσσάρα» επί της ΑΕΚ.

Ως τυπικά φιλοξενούμενος θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα (19:00, Cytavision1), που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος, προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες και προσβλέπει σε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι πράσινοι του Σπιλέφσκι, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του σημερινού ντέρμπι, θα αναζητήσουν την τέλεια εμφάνιση σε μια προσπάθεια να πανηγυρίσουν την τρίτη φετινή νίκη τους επί του συμπολίτη τους σε ισάριθμους αγώνες. Το γεγονός ότι, θα αγωνιστούν μπροστά σε γεμάτο γήπεδο, στον Άρη το θεωρούν επιπλέον κίνητρο για καλή εμφάνιση.

«Τα ντέρμπι είναι πάντοτε ιδιαίτερα και το γεγονός ότι τους κερδίσαμε δύο φορές, θα έχουν μεγάλο κίνητρο, θα θέλουν τη ρεβάνς» είπε χαρακτηριστικά ο Σπιλέφσκι μιλώντας στην κάμερα του γραφείου Τύπου του συλλόγου. Ο Λευκορώσος τεχνικός, που είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πλειάδα επιλογών στη διάθεσή του αφού μόνο ο Μεντιούπ είναι εκτός, είπε: «Έχουμε 25 διαθέσιμους παίκτες, προνόμιο για μένα να τόσες πολλές επιλογές».

Ο Σπιλέφσκι δεν διέκρινε πολλές αλλαγές στον αντίπαλο με την έλευση νέου προπονητή, σημειώνοντας ότι έφερε ενθουσιασμό και κίνητρο. «Οι δύο τελευταίες νίκες τους έφεραν ξανά σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να δεις πως κέρδισαν. Ξέρουμε τις αδυναμίες τους, αλλά και τα ατού τους» πρόσθεσε. Κατέληξε πως, «θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ