aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Θέλει να πιάσει… 13άρι και να έχει το πάνω χέρι

Άρης: Θέλει να πιάσει… 13άρι και να έχει το πάνω χέρι

Σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, «τρέχει» ο Άρης. Την ώρα που η «μάχη» για το ευρωπαϊκό εισιτήριο έχει πάρει «φωτιά», οι πράσινοι της Λεμεσού αγνοούν τη χαρά της νίκης στα τέσσερα τελευταία ματς (τρεις ισοπαλίες, μια ήττα). Έστω και έτσι, όμως, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι για την έξοδο στην Ευρώπη, έχοντας ένα βαθμό περισσότερο από την Ανόρθωση και τρεις από την Πάφος FC.

Προκειμένου, ωστόσο, να συνεχίσει να διατηρεί το προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών της, χρειάζεται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Με μόλις τρεις αγώνες να απομένουν, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι και οι παίκτες του φιλοδοξούν να πατήσουν ξανά στα πόδια τους, να υψώσουν ανάστημα και να «κλειδώσουν» τη συμμετοχή τους σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής, με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο Άρης θέλει να πετύχει τη 13η φετινή νίκη του και να «αποδράσει» από τη Λάρνακα με τους τρεις βαθμούς, που θα τον ανεβάσουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ρίχνοντας στην τέταρτη τους κιτρινοπράσινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ