aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Θέλει να κάνει ακόμη μεγαλύτερο θόρυβο

Άρης: Θέλει να κάνει ακόμη μεγαλύτερο θόρυβο

Συνέχεια στις επιτυχίες για να μείνει στα ψηλά θέλει να δώσει ο Άρης, παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι και το γόητρο βρίσκεται πάντοτε σε περίοπτη θέση. Ωστόσο, αυτό που απασχολεί περισσότερο είναι οι βαθμοί, που θα επιτρέψουν στην ομάδα του Λιάσου Λουκά να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από την κορυφή.

Οι πράσινοι της Λεμεσού εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις, τα αποτελέσματα και την πορεία τους. Αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και θέλουν να συνεχίσουν μέχρι τέλους διασφαλίζοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα είναι τεράστια επιτυχία.

Ο Λιάσος Λουκά ενόψει του σημερινού αγώνα, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Εκτός απροόπτου θα στηριχθεί στους ίδιους που άρχισαν στον προηγούμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό, δηλαδή τους Βανά Άλβες, Γιαγκό, Σίλντεφελντ, Ντελμίρο, Καζού, Γκαρσία, Σιμιόν, Μπαμπίκα, Μονέ-Πακέ, Πατσέκο, Στεπίνσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ