aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Θέλει να επενδύσει μακροπρόθεσμα στον Κακόριν

Άρης: Θέλει να επενδύσει μακροπρόθεσμα στον Κακόριν

Τις προάλλες εξέφραζε σιγουριά, χθες ανέβασε ακόμη περισσότερο το… ποσοστό παραμονής του Αλεξάντερ Κακόριν στον Άρη. Για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι ο λόγος που θέλει να τσεκάρει την υπ’ αριθμόν ένα εκκρεμότητα στο μπλοκάκι του.

Μιλώντας πριν τρεις ημέρες στην ιστοσελίδα «RB Sport», έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας: «Θέλουμε να κρατήσουμε τον Κακόριν, το θέλει και ο ίδιος. Υπάρχουν προοπτικές, όπως για παράδειγμα το Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία με τη Φιορεντίνα».

Χθες, μιλώντας σε Μέσο Ενημέρωσης της Ρωσίας ανέβασε το ποσοστό παραμονής του Ρώσου αστέρα, στο 99,9%! «Ο Κακόριν και εγώ είμαστε σε επικοινωνία. Έχουμε ξεκάθαρη κατανόηση με τη διοίκηση ότι θέλουμε να συνεργαστούμε περαιτέρω. Θέλουμε πολύ να κρατήσουμε τον Σάσα (σ.σ. Κακόριν) και, για να είμαι ειλικρινής, είμαι 99,9% σίγουρος ότι ο Σάσα θα συνεχίσει να παίζει στον Άρη. Είμαι πεπεισμένος ότι θα συμφωνήσουμε», ανέφερε ο Σπιλέφσκι και κράτησε ένα 0,1%, κάτι σαν στατιστικό λάθος.

Ο Λευκορώσος τεχνικός εξήγησε για άλλη φορά τους λόγους για τους οποίους θα συνεχιστεί η συνεργασία τους: «Νιώθει την υποστήριξή μας, νιώθει άνετα που είναι εδώ. Επομένως, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συμφωνήσουν με τον πρόεδρό μας. Όλα θα πάνε καλά».

Στη λήξασα σεζόν, ο Κακόριν δεν ήταν μόνο ο πρώτος σκόρερ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Ήταν ένας παίκτης, ο οποίος ξεχώριζε ποιοτικά, όχι μόνο ανάμεσα στους συμπαίκτες του, αλλά στο σύνολο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Με συνέπεια και στα εύκολα και στα δύσκολα και συνάμα, μπροστάρης και καθοδηγητής για τους υπόλοιπους που δεν είχαν μεγάλες εμπειρίες και αντοχή στην πίεση.

Ο Ρώσος επιθετικός «έγραψε» στο πρωτάθλημα 29 συμμετοχές (2154 λεπτά συμμετοχής), πέτυχε 13 τέρματα κι έδωσε 6 ασίστ. Πώς να μην είναι ικανοποιημένος ο Σπιλέφσκι που θέλει να επενδύσει μακροπρόθεσμα στην εξαιρετική τους συνεργασία.

Με βάση τα λεγόμενά του, λοιπόν, μπαίνουν οι τελευταίες «πινελιές» στη συμφωνία με τη Φιορεντίνα στην οποία ανήκει ο Κακόριν. Οι Ιταλοί αξιώνουν ένα σεβαστό ποσό για να τον παραχωρήσουν, αφού τον Ιανουάριο του 2021 είχαν δαπανήσει 4,5 εκατομμύρια να τον αποκτήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ