Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Θέλει επιστροφή στις νίκες πριν διογκωθεί η… κρίση

Άρης: Θέλει επιστροφή στις νίκες πριν διογκωθεί η… κρίση

Τρεις διαδοχικές ήττες, δύο από την ΑΕΛ σε πρωτάθλημα/κύπελλο και ανάμεσά τους η «σφαλιάρια» από την Ομόνοια, έκοψαν απότομα τη φόρα του Άρη και άνοιξαν νέο κύκλο προβληματισμού στο σύνολο της Λεμεσού.

Η ομάδα του Ράτζκοφ είδε τη βαθμολογική της θέση να κλονίζεται και τις εμφανίσεις να σηκώνουν μεγάλη συζήτηση, σε μία περίοδο που το πρωτάθλημα μπαίνει στο πιο απαιτητικό του σημείο.

Το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση, λοιπόν, αποκτά χαρακτήρα άμεσης αντίδρασης. Ο Άρης καλείται να επιστρέψει σε νικηφόρα τροχιά, όχι μόνο για να επαναφέρει την ηρεμία, αλλά και για να εκμεταλλευτεί πιθανές απώλειες ανταγωνιστών από τα σημερινά αποτελέσματα. Με τα δεδομένα της βαθμολογίας, κάθε ευκαιρία σύγκλισης αποκτά ιδιαίτερη αξία.

Στο Στάδιο «Αλφαμέγα», η απαίτηση είναι ξεκάθαρη: καθαρή εμφάνιση και επιστροφή στους τρεις βαθμούς. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα που δεν θα μεταφραστεί σε νίκη θα εντείνει την πίεση, σε μία φάση της σεζόν όπου τα περιθώρια για νέες απώλειες στενεύουν αισθητά.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ