aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Θέλει άλμα για τ’ αστέρια!

Άρης: Θέλει άλμα για τ’ αστέρια!

Στην παρθενική παρουσία του στην πρώτη εξάδα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, ο Άρης είχε ως στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με το τέλος του α’ γύρου, βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου του. Ωστόσο, είναι σε θέση που του δίνεται η δυνατότητα να ελπίζει ακόμη και σε συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που προσφέρει και η δεύτερη θέση, ενώ το χθεσινό «στραβοπάτημα» του Απόλλωνα του επιτρέπει να κάνει όνειρα μέχρι και για τον τίτλο.

Σήμερα, υποδεχόμενος τον ΑΠΟΕΛ, θα θελήσει να κάνει το άλμα για τ’ αστέρια αφού με επιτυχία θα ξεπεράσει τον αντίπαλό του, θα βρεθεί αυτός στη 2η θέση. Η ομάδα της Λεμεσού έδειξε να έχει τις δυνατότητες και τις αντοχές.

«Τους ξέρουμε πολύ καλύτερα τώρα», είπε για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ ο Αλεξέι Σπιλέφσκι μιλώντας στην ιστοσελίδα του Άρη. Το χαρακτήρισε αρκετά σημαντικό και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ γιατί παίζουμε στην έδρα μας, ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο». Και κατέληξε: «Χρειαζόμαστε γκολ, να σκοράρουν και οι Μπαμπίκα, Καζού, Γιαγκό». Ο τεχνικός του Άρη έχει στη διάθεσή του τους Μπαμπίκα και Ντελμίρο, αντιθέτως δεν υπολογίζει τους Κβάσιουκ και Μουσούντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ