aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Θα φουλάρει από τον Ιούλιο

Άρης: Θα φουλάρει από τον Ιούλιο

Ο Άρης δεν προχώρησε σε ανακοίνωση μετεγγραφής αλλά ο προγραμματισμός προχωρά με γοργούς ρυθμούς και όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Η ομάδα της Λεμεσού που επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία και παρουσιάζεται αποφασισμένη να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές συμφωνημένους και την κατάλληλη στιγμή θα προβεί σε ανακοινώσεις.

Ο κυριότερος λόγος που δεν έχει προβεί ακόμα σε επισημοποίηση μετεγγραφών έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές διατηρούν συμβόλαιο μέχρι τέλος του μήνα. Από τον Ιούλιο ο Άρης θα φουλάρει για μετεγγραφές και οι ανακοινώσεις θα διαδέχονται η μια την άλλη. Οι πράσινοι της Λεμεσού θα εντάξουν στο ρόστερ τους και τον Μιχάλη Παπαστυλιανού (φωτό).

Ο 23χρονος τερματοφύλακας έχει μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα και μετακομίζει στον Άρη, στον οποίο αγωνίστηκε ως δανεικός τη σεζόν 2019-20. Μαζί με τον Βάνα Άλβες θα αποτελέσουν το δίδυμο τερματοφυλάκων. Η ομάδα του Άρη, που άρχισε τις εργομετρικές εξετάσεις, στις 4 Ιουλίου θα βρεθεί στον Αγρό για προπονήσεις και ακολούθως θα μεταβεί στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ