aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Τα τρία νέα κρούσματα προκάλεσαν αναστάτωση

Άρης: Τα τρία νέα κρούσματα προκάλεσαν αναστάτωση

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στον Άρη, καθώς προέκυψαν τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα δημιουργώντας πρόβλημα στα πλάνα του Λιάσου Λουκά.

Τα τρία κρούσματα δεν βάζουν σε κίνδυνο τουλάχιστον για την ώρα τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τη Δόξα, αλλά καθοριστική θα είναι η σημερινή μέρα κατά την οποία θα διενεργηθούν και αλλά τεστ στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Έτσι κι αλλιώς είναι δεδομένο πως 24 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα επιβάλλεται από την ΚΟΠ η διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου.

Ο Λιάσος Λουκά θα πρέπει και πάλι σήμερα να «μετρήσει τα κουκιά του» και να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ενδεκάδα, καθώς οι απουσίες είναι σημαντικές και θα πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του ώστε να μπορέσει η ομάδα του να διεκδικήσει τη νίκη.

Πέραν από τον Καζού, για τον οποίο θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, ο Λουκά είναι σε αναμονή και της εξέλιξης της κατάστασης του Σικόρσκι. Όπως έχουν τα δεδομένα σήμερα, δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το «παρών» του στον αυριανό αγώνα. Παράλληλα ενοχλήσεις έχει ο Μπαμπίκα, ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει και να είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Η τεχνική ηγεσία του Άρη πήρε την απόφαση όπως ο Κβασιούκ, που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Δόξα και να μείνει εκτός δράσης στον επόμενο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ