aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Τα «θέλω» του Σπιλέφσκι

Άρης: Τα «θέλω» του Σπιλέφσκι

Ο Άρης μπορεί να θεωρείται ως το φαβορί στο μεθαυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ακρίτα στο «Στέλιος Κυριακίδης», αλλά όλα κρίνονται στον αγνωστικό χώρο. Και εκεί είναι που ο Αλεξέι Σπιλέφσκι θέλει να παρουσιάσει την ομάδα του σοβαρή και πάνω απ’ όλα συγκεντρωμένη για να καταφέρει να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στα ψηλά στης βαθμολογίας.

Η κυριακάτικη αναμέτρηση, θεωρητικά είναι η πιο εύκολη απ’ αυτές που θα ακολουθήσουν τις επόμενες δύο αγωνιστικές, με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Ακολούθως θα παίξει με το Παραλίμνι στην προσωρινή του έδρα και αμέσως μετά ίσως επιστρέψει μόνιμα στη Λεμεσό, στο νέο γήπεδο της πόλης, εκεί που στις 7 Νοεμβρίου φιλοξενεί την Ομόνοια.

Αγωνιστικά τίποτε δεν έχει αλλάξει για τον Σπιλέφσκι αφού δεν υπολογίζει τους Ντζαβέ, Γιαντάλ, αν και ο πρώτος ξεκίνησε από τις αρχές της εβδομάδας να ακολουθεί κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και ίσως να είναι στην αποστολή. Εκτός είναι και ο τιμωρημένος Γιαγκό.

Απ’ εκεί και πέρα, αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό αν θα είναι στο αρχικό σχήμα ο Κακόριν ο οποίος πλέον είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ το ερωτηματικό έχει να κάνει με την αμυντική γραμμή, καθώς μένει να διαφανεί εάν ο Μεντιούπ είναι σε θέση να πάρει φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ