aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Τα συν και τα πλην ενόψει Εθνικού

Άρης: Τα συν και τα πλην ενόψει Εθνικού

Στον Άρη, από τη στιγμή που αναβλήθηκε το παιχνίδι με την Ανόρθωση, που ήταν ορισμένο για σήμερα, άρχισαν την προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα που είναι με τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο, το Σάββατο. Δύο από τους ποδοσφαιριστές της λεμεσιανής ομάδας που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό έχουν ολοκληρώσει τις ημέρες που επιβαλλόταν να είναι σε καραντίνα. Καθημερινά, στην ομάδα της Λεμεσού, προβαίνουν σε διαγνωστικό έλεγχο, ώστε να γνωρίζουν ότι βαδίζουν πλέον ασφαλής.

Ο τεχνικός του Άρη μετρά τρεις σημαντικές απουσίες για τον αγώνα του Σαββάτου, αφού θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ντελμίρο, Μουσούντα και Γιαγκό, αφού και οι τρεις μετέχουν στο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής. Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» κάνει σκέψεις για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα καλύψουν το κενό τους.

Εξάλλου, στην Πορτογαλία έμεινε και ο Λόπες, αφού αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα. Στα ευχάριστα για τον Κύπριο τεχνικό του Άρη η εγγραφή του Φρανς Μπρόρσον, ο όποιος υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Εθνικό.  Στα μετεγγραφικά, στον Άρη βρίσκονται σε αναζήτηση του επόμενου ποδοσφαιριστή που θα ντυθεί στα πράσινα. Ο Άρης θέλει να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική του γραμμή, με έναν ίσως και δύο ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ