aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Συγκρατημένα αισιόδοξοι και αποφασισμένοι ενόψει Απόλλωνα

Άρης: Συγκρατημένα αισιόδοξοι και αποφασισμένοι ενόψει Απόλλωνα

Στον Άρη είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την έκβαση του σημερινού αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Λιάσος Λουκά ξέρει καλά πως ο αντίπαλός του είναι μια μεγάλη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες αλλά τη φετινή χρονιά τα δεδομένα έχουν αλλάξει στους πράσινους της Λεμεσού. Έχουν ποιότητα και είναι αποφασισμένοι να πάνε ψηλά και να βάλουν δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους.

Ο Κύπριος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ακόμα και τα τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα είναι σε θέση, εάν το αποφασίσει ο προπονητής, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Η τελευταία νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα ήταν τον Μάρτιο του 2012 (2-1), με το νικητήριο γκολ να το πετυχαίνει ο Σόσιν.

Ο Λουκά αναμένεται να παρουσιάσει στο αρχικό σχήμα τους Άλβες, Λόπες, Μανού, Γιάγκο, Κορoμά, Στεπίνσκι, Σίλντενφελντ, Καζού, Σικόρσκι, Μπαμπίτσκα, Κβασούκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ