aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Στο μυαλό μόνο ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ

Άρης: Στο μυαλό μόνο ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ

Χαμηλώνουν οι τόνοι στον Άρη, μετά τη σπουδαία νίκη απέναντι στη Δόξα και την άνοδο της ομάδας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Λιάσος Λουκά, απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο Μακάρειο Στάδιο, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, φτάνοντας στην ανατροπή του σκορ. Ο Κύπριος τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν γυρίσει σελίδα, βλέποντας πλέον τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για δύσκολο 90λεπτο, ωστόσο οι πράσινοι απέδειξαν ότι έχουν το αγωνιστικό υπόβαθρο για να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλο και να φτάσουν σε άλλη μία νίκη.

Ο Σπόλιαριτς που απουσίαζε στην αναμέτρηση με τη Δόξα λόγω καρτών, είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και είναι πολύ πιθανόν να πάρει φανέλα βασικού. Δεδομένα εκτός επιλογών είναι ο Σλόγκαρ, την ίδια ώρα που αξιολογείται καθημερινά η κατάσταση των παικτών που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού.

Γενικώς, στην ομάδα της Λεμεσού θεωρούν πως το ρόστερ είναι πάρα πολύ καλό και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν οποιονδήποτε άλλον συμπαίκτη τους μένει εκτός επιλογών του προπονητή. «Το μεγάλο ρόστερ και ο τρόπος που το χειρίζεται ο προπονητής μας, φέρνει αυτά τα αποτελέσματα», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του Άρη, Χριστόφορου Μιχαηλούδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ