aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Στην πρωτεύουσα για να διευρύνει το σερί

Άρης: Στην πρωτεύουσα για να διευρύνει το σερί

Χωρίς το παραμικρό άγχος και πίεση, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα βρεθούν σήμερα στο ΓΣΠ για να περάσουν το μήνυμα προς πάσαν κατεύθυνση πως η φετινή κατάκτηση του τίτλου, μόνο τυχαίο γεγονός είναι.

Δεν πάνε μόνο για διαδικαστικούς λόγους στο στάδιο της πρωτεύουσας. Πάνε για δείξουν ότι δίκαια κατέκτησαν το πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως από τους ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν να αρχίσουν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν 2022-23.

Ένα μόλις 24ωρο πριν από τη φιέστα που θα γίνει στο Στάδιο «Αλφαμέγα», οι πρωταθλητές μετρούν δυνάμεις με τον ΑΠΟΕΛ, ομάδα που πάλεψαν μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλοντας να κλείσουν τη σεζόν με άλλη μία νίκη, διευρύνοντας την αήττητη πορεία για 17ο συναπτό ματς.

«Είμαστε πρωταθλητές και πάμε στη Λευκωσία για να το δείξουμε. Ασφαλώς θα κάνουμε αλλαγές σε κάποιες θέσεις. Στο τέλος της ημέρας θέλουμε να δείξουμε στο γήπεδο ποιοι είμαστε και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά χωρίς πίεση. Να το απολαύσουμε και να δείξουμε στους φιλάθλους μας ότι πραγματικά το αξίζαμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλεξέι Σπιλέφσκι στην κάμερα της ομάδας. Και συνέχισε: «Είναι η στιγμή να τιμήσουμε κάποιους παίκτες για τον απίστευτο επαγγελματισμό τους. Ήταν πάντα μαζί μας με απόλυτη επαγγελματική διάθεση, ισορροπημένοι,, με καλή νοοτροπία και γι΄αυτό θα ξεκινήσουν τον αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ».

Οσον αφορά στη φιέστα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ανέφερε πως περιμένουν αρκετό κόσμο, πιστεύοντας ότι θα είναι μια ωραία εκδήλωση. «Θέλουμε να δώσουμε την υπόσταση που πρέπει στους ποδοσφαιριστές μας, τιμώντας τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ