aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Στην αναμονή για ανακοινώσεις

Άρης: Στην αναμονή για ανακοινώσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι προπονήσεις στον Άρη συνεχίζονται στο βοηθητικό του Τσιρείου, με τον Χρύση Μιχαήλ και τον βοηθό του Μάριο Ηλία να δίνουν έμφαση στη φυσική κατάσταση. Από τους ποδοσφαιριστές της περσινής περιόδου συνεχίζουν οι Νουρεντινόσκι, Μαραγκουδάκης, Μουλόπουλος, Παναγή, Μαμμίδης, Μαλεκκίδης και Ε. Κυριάκου, ενώ δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα οι ξένοι που βρίσκονται στην Κύπρο. Το πιθανό είναι πως περνούν ακόμη από κάποια δοκιμαστικά.

Μέχρι τις 11 Αυγούστου, που θα αναχωρήσει η αποστολή του Άρη για τη Βουλγαρία, αναμένεται πως θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ για το νέο πρωτάθλημα. Η διοίκηση και ειδικότερα ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους δίνουν όλα τα εφόδια στην τεχνική ηγεσία για να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, που θα καταφέρει να εξασφαλίσει την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι αρκετά δύσκολο και δεν χωράνε πειραματισμοί, γι΄αυτό και η προσοχή στην παρούσα φάση είναι η αρτιότερη στελέχωση της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ