aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Στη Λευκωσία για να τριτώσει το καλό

Άρης: Στη Λευκωσία για να τριτώσει το καλό

Δύο σερί νίκες μετρά ο Άρης. Συγκεκριμένα επικράτησε της Ανόρθωσης στο Τσίρειο με 3-2 και του Εθνικού Άχνας εκτός έδρας με 3-0. Σήμερα, λοιπόν, ταξιδεύοντας στη Λευκωσία για να αναμετρηθεί με τη Δόξα στο Μακάρειο, θα θελήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να τριτώσει το καλό.

Η ομάδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και με νέα νίκη θα εδραιωθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Πρόκειται για παιχνίδι με αντίπαλο στα μέτρα του Άρη και με καλή παρουσία έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε «διπλό». Μάλιστα, ο Άρης στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι αήττητος, αφού σε τρεις αγώνες μετρά δύο νίκες (Ολυμπιακός 2-1, Εθνικός 3-0) και μιαν ισοπαλία (ΠΑΕΕΚ 0-0).

Ο Λιάσος Λουκά δεν υπολογίζει τους Σλόγκαρ και Μονέ-Πακέ, αντιθέτως διαθέσιμος είναι ο Μπαμπίκα. Ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται να στηριχθεί στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και στον προηγούμενο αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ