aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης/Σπόλιαριτς: Και δημιουργεί και σκοράρει!

Άρης/Σπόλιαριτς: Και δημιουργεί και σκοράρει!

Στην κορύφωση της καριέρας του βρίσκεται ο Ματίγια Σπόλιαριτς, που δικαιώνεται στον απόλυτο βαθμό να ενταχθεί στο ρόστερ του Άρη το περασμένο καλοκαίρι. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός διανύει μια εξαιρετική σεζόν, που είναι συνυφασμένη με αυτή της ομάδας του. Αγωνίστηκε στα 22 από τα 26 παιχνίδια πρωταθλήματος, στα 15 ως βασικός.

Τόσο ο Λιάσος Λουκά όσο και ο Αλεξέι Σπιλέφσκι τον εμπιστεύθηκαν, και πλέον αποτελεί μια βασική επιλογή ανάμεσα σ’ ένα ποιοτικό ρόστερ όπως είναι το φετινό του Άρη, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Αν και μεσοεπιθετικός, η συνεισφορά του στο σκοράρισμα είναι τεράστια. Πέτυχε έξι γκολ και είναι ο δεύτερος σκόρερ του Άρη πίσω από τον Στεπίνσκι που είχε φθάσει τα εννιά πριν τον τραυματισμό του. Επίσης, έδωσε και τρεις ασίστ.

Η ομάδα της Λεμεσού προετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Ανόρθωση στο Τσίρειο, την Κυριακή στις 19:00. Ο Σπιλέφσκι, που δεν υπολογίζει τους Μουσούντα και Ντελμίρο, λόγω τραυματισμού και καρτών αντίστοιχα, αναμένει πως θα έχει στη διάθεσή του τον Καζού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ