aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Σκέφτεται το παρόν, αλλά νοιάζεται και για το μέλλον

Άρης: Σκέφτεται το παρόν, αλλά νοιάζεται και για το μέλλον

Στον Άρη, προσβλέπουν στην κατάκτηση ενός τίτλου, που αποτελεί τον μεγάλο στόχο ή έστω ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου που θα οδηγήσει την ομάδα για δεύτερη διαδοχική σεζόν στα Κύπελλα Ευρώπης. Την ίδια ώρα όμως, νοιάζονται και για το μέλλον της ομάδας. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα η μετεγγραφή 18χρονου Λευκορώσου επιθετικού, Αρτέμ Σουμάνσκι. Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» με τέτοιες κινήσεις χαράσσουν το μέλλον της ομάδας, θέλοντας να διατηρηθεί στις κορυφαίες του πρωταθλήματός μας.

Ο Άρης επισημοποίησε χθες την απόκτηση του Σουμάνσκι. «Ο νεαρός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών (Δεκέμβριο 2027) και θα αγωνίζεται με τον αριθμό 88» αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου της Λεμεσού. «Ο Λευκορώσος επιθετικός αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά η κύρια θέση του είναι αυτή του κεντρικού επιθετικού. Το καλοκαίρι προωθήθηκε στην ομάδα Ανδρών της Μπάτε Μπορίσοφ με την οποία πραγματοποίησε 22 συμμετοχές πετυχαίνοντας 4 γκολ» υπογραμμίζει ο Άρης.

Ο Σπιλέφσκι θέλει να δουλέψει και για το μέλλον στην ομάδα του και γενικότερα να καταφέρει να βάλει τις βάσεις για να βρεθεί ο Άρης σταθερά σε άλλο επίπεδο, με παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά και να έχουν μεγάλη μεταπωλητική αξία. Ο Σουμάνσκι είναι μόλις 18 ετών και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της πατρίδας του.
Στον Άρη θα έρθουν και έτοιμοι παίκτες, με την πρόθεση να είναι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στην ομάδα, βοηθώντας τον Άρη να επιτύχει τους στόχους που έθεσε στο ξεκίνημα της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ