aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Σφύζει από ποιότητα και το δείχνει

Άρης: Σφύζει από ποιότητα και το δείχνει

Στον αγώνα με αντίπαλο το Παραλίμνι, «μίλησε» άλλη μία φορά η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του Άρη. Ξέχωρα από τον σκόρερ του πρώτου τέρματος, Στρούσκι, στο δεύτερο γκολ ήταν εξαιρετική η κίνης του Κακόριν και προφανώς, καθόλα ψύχραιμα το τελείωμα από τον Μπένγκστον.

«Όταν υπάρχει ποιότητα, αρκούν κάποιες ενέργειες για να πάρει το ζητούμενο», επισήμανε ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος. «Μας ικανοποιεί το γεγονός ότι πήραμε στο τέλος τους τρεις βαθμούς. Φέρνουμε στο μυαλό μας το ματς με την ΑΕΚ που παίξαμε καλά, αλλά δεν πήραμε τίποτα. Αντιληφθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο πόσο σημαντικό είναι να παίρνεις τους βαθμούς ακόμη και όταν δεν είσαι στη μέρα σου», πρόσθεσε.

Στον Άρη, σκέφτονται πλέον το παιχνίδι με τη Δόξα. «Ο Μαγιαμπέλα έμεινε εκτός στο προηγούμενο παιχνίδι γιατί ένιωθε ένα σφίξιμο. Ο Έρικ Μποάκι έχει μυϊκό πρόβλημα στον δικέφαλο. Είναι και ο Γιαγκό που δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά ένα βίαιο σπρώξιμο στην πλάτη τον ανάγκασε να βγει αναγκαστική αλλαγή. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα δούμε αν αισθάνεται ενοχλήσεις. Με βάση όσα μας είπε η ιατρική ομάδα μάλλον προλαβαίνει», είπε ο Παπαδόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ