aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Σειρά παίρνει ο Ντελμίρο

Άρης: Σειρά παίρνει ο Ντελμίρο

Στον Άρη «τρέχουν» για να κλείσουν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Τούτη τη φορά, καλούνται να ρυθμίσουν το συντομότερο πάσης φύσεως θέματα, αφού η ομάδα θα ριχθεί στη μάχη της προκριματικής φάσης του Κόνφερενς Λιγκ. Σε πρώτο πλάνο τέθηκαν τα συμβόλαια των παικτών που απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό και εκπνέουν σε λίγες μέρες.

Χθες ανακοινώθηκε ότι οι Σίμιον Γκάμπριελ Μπογκτάν και Βίταλι Κβάσιουκ δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ των πρασίνων για την επόμενη σεζόν, ενώ αντιθέτως ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Ντάνιελ Σικόρσκι.

Από εκεί και πέρα, με τον έμπειρο αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, Ντελμίρο, επήλθε συμφωνία για την ανανέωση των συμβατικών δεσμεύσεων με την ομάδα. Ο 33χρονος μέτρησε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 16 εξ αυτών στο βασικό σχήμα, πετυχαίνοντας 1 γκολ.

Σύντομα, ξεκαθαρίζει το σκηνικό και με άλλους παίκτες που θεωρούνται απαραίτητοι στο πλάνο του προπονητή. Στον Άρη, εννοείται πως θα έλθουν σε επαφή με τις ομάδες που διατηρούν τα δικαιώματα των Στεπίνσκι και Καζού ώστε να διαφανεί κατά πόσον υπάρχει πρόσφορο για την ανανέωση του δανεισμού τους. Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα αρχίσει μέσα Ιουνίου και το βασικό σκέλος θα πραγματοποιηθεί, εκτός απρόοπτου, στη Λετονία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ