aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Σε κάθε γραμμή και ένας γρίφος

Άρης: Σε κάθε γραμμή και ένας γρίφος

Για τον προπονητή του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, το επικείμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα αναδύει τρεις άκρως σημαντικούς γρίφους σε άμυνα, κέντρο και επίθεση, ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Στην καρδιά της οπισθοφυλακής θα απουσιάσει ο Στιβ Γιαγκό των 2.392 λεπτών, στη μεσαία γραμμή ο Γιούλιους Σόκε των 2.490 λεπτών και στη γραμμή κρούσης ο Αλεξάντερ Κακόριν των 2.167 λεπτών. Πρόκειται, αναμφίβολα, για τριάδα απαραίτητων ποδοσφαιριστών στον ιστό του Λευκορώσου, ο οποίος καλείται να προσαρμόσει το πλάνο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επηρεαστεί το σύνολο. Ιδιαίτερα, η απώλεια του Ρώσου επιθετικού, πρώτου σκόρερ των πρωτοπόρων με 13 γκολ, φέρνει επιπρόσθετη ανησυχία.

«Εκτός από βασικά στελέχη είναι και οι πολυτιμότεροι παίκτες. Φέτος θέλαμε να δώσουμε βάθος στην ομάδα σε σχέση με πέρυσι και την Κυριακή με τον Απόλλωνα είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουμε ότι έγινε καλή δουλειά», λένε στον Άρη επί του συγκεκριμένου ζητήματος, διά στόματος του εκπροσώπου Τύπου, Κώστα Παπαδόπουλου.

Παρά το γεγονός πως ο Σπιλέφσκι δεν φανέρωσε ούτε χθες τις προθέσεις του αναφορικά με τους παίκτες που θα κληθούν να καλύψουν το κενό τους, μέχρι αύριο αναμένεται να το πράξει. Το πιθανότερο σενάριο φέρει τον Μουσούντα να αγωνίζεται στη θέση του Γιαγκό. Ο Γκαμπονέζος διεθνής στόπερ, μετρά 23 συμμετοχές στη φετινή σεζόν και εννοείται έχει τον πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα, ο Γκομίς συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τον Στεπίνσκι για να πάρει τη θέση του Κακόριν, την ίδια ώρα που οι Μπράουν, Γιαμπλόνσκι αποτελούν ποιοτικές επιλογές για το κενό του Σόκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ