Με ξεκάθαρο στόχο να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, κατεβαίνει στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» ο Άρης, για την αναμέτρηση με την ΕΝΥ (20:00). Εχει μόλις ένα βαθμό μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια και θέλει να αφήσει πίσω το δύσκολο ξεκίνημα.
Στην πρεμιέρα απέναντι στον Απόλλωνα, η ομάδα του Αρτσιόμ Ράτζκοφ έδειξε καλό πρόσωπο και μπορούσε να διεκδικήσει ακόμη και τη νίκη, όμως έμεινε στο 2-2. Ακολούθησε η βαριά ήττα με 1-4 από την Ομόνοια, σε παιχνίδι στο οποίο η «Ελαφρά Ταξιαρχία», αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα με αριθμητικό μειονέκτημα.
Μετά από δύο διαδοχικά ντέρμπι, ο Άρης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη σεζόν έχοντας τον τίτλο του φαβορί. Απέναντι στην ΕΝΥ, δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες.
Ο Λευκορώσος τεχνικός αναμένει από τους ποδοσφαιριστές του μεγαλύτερη συγκέντρωση, περιορισμό των ατομικών λαθών και περισσότερη αποφασιστικότητα στην τελική προσπάθεια. Δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Βανά Άλβες να είναι απολύτως έτοιμος, ενώ διαθέσιμοι είναι επίσης οι Αλ Αλάτσι και Νίκολιτς. Εκτός πλάνων βρίσκεται ο Άντερσον Κορέια, λόγω της αποβολής του απέναντι στην Ομόνοια, και ο Χάμπος Χαραλάμπους, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πλευρό.
Διαβάστε επίσης: Είναι μια συγκυρία δύσκολη














