aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ψάχνει να βρει τον «εαυτό» του

Άρης: Ψάχνει να βρει τον «εαυτό» του

Ο στόχος του προπονητή του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, είναι την Κυριακή στο «ΑΕΚ Αρένα», η ομάδα να θυμίσει το σύνολο που όλοι θαύμαζαν στον πρώτο γύρο, φτάνοντας πρωτίστως στο ζητούμενο.

Στο μέσο της κανονικής περιόδου, το σύνολο της Λεμεσού είχε μία από τις δύο καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος, την ίδια ώρα που παρουσίαζε αξιοθαύμαστη σταθερότητα στην απόδοση και στη βαθμολογική συγκομιδή.

Σε αυτό το διάστημα, διατηρούσε εκτός έδρας αλάνθαστη πορεία και αυτό θέλει να διατηρήσει ο Λευκορώσος τεχνικός στα επόμενα παιχνίδια σε σειρά αγώνων που μπορούν να κρίνουν πολλά. Ο Άρης, θα αγωνιστεί κατά σειρά με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα εκτός έδρας, με τον ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο εκτός έδρας, τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα και το Παραλίμνι για το πρωτάθλημα στο «Τάσος Μάρκου».

Για την αναμέτρηση της Κυριακής, δεν πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να δούμε τον Γιαμπλόνσκι στο κέντρο της άμυνας, δίπλα από τον Γιαγκό που θα επιστρέψει στην ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ