aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ψάχνει άμεσα την επάνοδο

Άρης: Ψάχνει άμεσα την επάνοδο

Τη δεύτερη φετινή ήττα του δέχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική ο Άρης, από τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο. Σ’ ένα ματς που είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποίησε με αποτέλεσμα να το πληρώσει. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» σήμερα απέναντι στην ΑΕΛ, σε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, θα θελήσει να βγάλει άμεσα αντίδραση και να επανέλθει στις επιτυχίες. Για να το πετύχει θα πρέπει να είναι και πάλι δημιουργικός, αλλά με την προϋπόθεση αυτή τη φορά να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του.

Ο Λιάσος Λουκά δεν υπολογίζει τον Σιμιόν λόγω κίτρινων καρτών και τη θέση του είναι πιθανό να καλύψει ένας εκ των Μονέ-Πακέ ή Φράγκος. Επίσης, ο Καζού δεν προλαβαίνει και τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα διατηρήσει ο Ντελμίρο. Οι πράσινοι της Λεμεσού, λοιπόν, ενδέχεται να παρουσιαστούν με τους Βάνα Άλβες, Γιαγκό, Σίλντενφελντ, Ντελμίρο, Ρονκάγκλια, Κβάσουκ, Μπαμπίκα, Μονέ-Πακέ, Μανού, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ