aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Πρώτες σοβαρές εξετάσεις, στο ΓΣΠ για το απόλυτο

Άρης: Πρώτες σοβαρές εξετάσεις, στο ΓΣΠ για το απόλυτο

Και το τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ στην πρεμιέρα ήταν καλό τεστ για τον Άρη, το οποίο πέρασε με άριστα φθάνοντας στη νίκη με ανατροπή, αλλά το σημερινό είναι ακόμη δυσκολότερο. Η ομάδα της Λεμεσού, που μετρά δύο στα δύο, πάει στο ΓΣΠ να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ (20:00, Cablenet) και έχει ως στόχο το απόλυτο των βαθμών. Για να τριτώσει το καλό. Με φόρα από το θετικό ξεκίνημα, αλλά και με την ποιότητά του, ο Άρης παρουσιάζεται έτοιμος και αποφασισμένος για το «διπλό».

«Θα είναι το πρώτο δύσκολο τεστ στο πρωτάθλημα» είπε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, που μίλησε στην κάμερα του συλλόγου. «Είμαστε σε καλή φόρμα, οι προπονήσεις της εβδομάδας ήταν φανταστικές» πρόσθεσε ο προπονητής της λεμεσιανής ομάδας. Είναι στην ευχάριστη θέση να έχει αυξημένες επιλογές και κυρίως πιο έτοιμους τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν με τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου.

Το γεγονός αυτό δίνει την ευχέρεια στον Σπιλέφσκι να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αρχικό σχήμα, αλλά να έχει και γεμάτο πάγκο. Δεν υπολογίζεται μόνο ο τραυματίας Τζιαβέ. Την ίδια ώρα, η διοίκηση του Άρη απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να συμπαρασταθεί στους ποδοσφαιριστές του Σπιλέφσκι. «Πείτε στους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους σας να έρθουν μαζί μας – δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε μια τόσο υπέροχη βραδιά στο ΓΣΠ». Ο Άρης θα μισθώσει λεωφορεία για δωρεάν μεταφορά των οπαδών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ