aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Πρόκληση για τον Άρη στο +5

Άρης: Πρόκληση για τον Άρη στο +5

Με εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ συνοδεύτηκε το πρώτο παιχνίδι του Σπιλέφσκι στον πάγκο του Άρη. Καθόλου κακό αποτέλεσμα, αντιθέτως. Ωστόσο, στο αυριανό παιχνίδι με την Πάφος FC ο Λευκορώσος τεχνικός θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη ως προπονητής της λεμεσιανής ομάδας.

Ο Άρης παίζει στην έδρα του και θέλει να αξιοποιήσει το γεγονός αυτό. Πρόκληση αποτελεί το +5 από την αντίπαλό του. Σήμερα τις δύο ομάδες χωρίζει διαφορά δύο βαθμών και με νίκη ο Άρης θα την αυξήσει στους πέντε βαθμούς και θα αποκτήσει βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ. Το γεγονός αυτό εξιτάρει τον Σπιλέφσκι και τους παίκτες του, που δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Μάλιστα, με νίκη ο Άρης θα ξεπεράσει την Ανόρθωση και θα πιάσει στην 3η θέση τον ΑΠΟΕΛ, δύο ομάδες που αγωνίζονται την Κυριακή.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώνεται σήμερα, με τον 34χρονο προπονητή να μην υπολογίζει τον Μονέ-Πακέ που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Η παρουσία των Μπράουν και Μπόγκναρ θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή προπόνηση, δύσκολα θα είναι στην αποστολή και πάλι ο Καζού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ