aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Περιμένουν πολλά από τους Στεπίνσκι, Γκομίς

Άρης: Περιμένουν πολλά από τους Στεπίνσκι, Γκομίς

Οι Μάριους Στεπίνσκι και Γιανίκ Γκομίς είναι ποδοσφαιριστές στους οποίους ο Άρης στήριξε πολλά, όταν πήρε την απόφαση να επενδύσει αρκετά χρήματα προκειμένου να τους εντάξει στο ρόστερ του.

Όσον αφορά στον Πολωνό επιθετικό που έδωσε πέρσι τα διαπιστευτήρια του με την πράσινη φανέλα, γνώριζαν οι άνθρωποι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ότι θα χρειαστεί χρόνο ώστε να επανέλθει στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε. Πριν από έναν περίπου μήνα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, καταγράφοντας μέχρι σήμερα τέσσερις συμμετοχές και πετυχαίνοντας ένα γκολ. Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν έπιασε τα υψηλά περσινά στάνταρ απόδοσης του, κάτι που άπαντες στον Άρη φιλοδοξούν να πράξει επωφελούμενος από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός από την άλλη, μπήκε δυναμικά στη σεζόν, η απόδοση του σταδιακά «ξεφούσκωσε», ενώ το όνομα του ήταν συχνά στο ιατρικό δελτίο. Και από τον Γκομίς οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν περισσότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ