aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Πάνοπλος και αισιόδοξος

Άρης: Πάνοπλος και αισιόδοξος

Έπρεπε να φτάσουμε στη 12η αγωνιστική για να έχει ο προπονητής του Άρη διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο Λιάσος Λουκά, λοιπόν, είδε και στη χθεσινή προπόνηση άπαντες να προπονούνται σε φουλ ρυθμό, πλην ασφαλώς του Κρίστη Ανδρέου που δεν αποτελεί βασική επιλογή (θλάση), καταλήγοντας στο πλάνο που θα επενδύσει στο σημερινό ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Μετά τις δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες για τη νίκη, οι πράσινοι της Λεμεσού δηλώνουν αποφασισμένοι για να επιστρέψουν στα τρίποντα και να διατηρηθούν στο «κυνήγι» των δύο ομάδων που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος. Ξέρουν ότι ο σημερινός αντίπαλος διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και θέλει τη νίκη ώστε να τους πλησιάσει στους δύο βαθμούς, ωστόσο στον Άρη πιστεύουν αρκετά στο έμψυχο δυναμικό που διαθέτουν και θεωρούν ότι θα φτάσουν στην επιτυχία.

Με δεδομένο το γεγονός πως τούτη τη φορά υπάρχει πλειάδα ποδοσφαιριστών στη διάθεση του Κύπριου προπονητή, οποιαδήποτε πρόβλεψη για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το αρχικό σχήμα θεωρείται παρακινδυνευμένη. Ο Βάνα Άλβες κάτω από τα δοκάρια, οι Στιβ Γιανγκό και Καζού στα άκρα της άμυνας, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ στο κέντρο της οπισθοφυλακής, ο Μπαμπίκα σε ρόλο εξτρέμ και ο Μάριους Στεπίνσκι στην κορυφή της επίθεσης, ασφαλώς θα πάρουν φανέλα βασικού. Σε αυτούς, θα προστεθούν άλλοι πέντε παίκτες για να σχηματιστεί η ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ