aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Πανέτοιμοι και αποφασισμένοι

Άρης: Πανέτοιμοι και αποφασισμένοι

Πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για να επιστρέψουν σε νικηφόρα τροχιά παρουσιάζονται στον Άρη, σε μία άκρως σημαντική στροφή του τρέχοντος μαραθωνίου. Μετά την ήττα από την ΑΕΛ, πρώτη κατά το τρέχον έτος και παρθενική μετά από επτά διαδοχικά παιχνίδια, οι πράσινοι της Λεμεσού δηλώνουν ότι έχουν προετοιμαστεί με κάθε επιμέλεια ώστε να περάσουν νικηφόρα από το «Αρένα», ανοίγοντας αυτομάτως τη διαφορά από την ΑΕΚ στους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα του Λιάσου Λουκά βρίσκεται εν μέσω ενός εξαιρετικά δύσκολου προγράμματος, με την έκβαση των αποτελεσμάτων να διαμορφώνει τη δυναμική ενόψει της δεύτερης φάσης. Βλέπετε, έπονται οι αγώνες με την Ανόρθωση (εκτός), την Ομόνοια (εντός) και την Πάφος FC (εκτός). Ωστόσο, στην «ελαφρά ταξιαρχία» δεν κοιτάζουν τόσο μακριά. Σε πρώτο πλάνο είναι η σημερινή ζόρικη έξοδος και ακολούθως, θα προετοιμαστούν για την αποστολή που τους περιμένει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ