aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Πάλι δεν πήρε αυτό που άξιζε

Άρης: Πάλι δεν πήρε αυτό που άξιζε

Για μια ακόμα φορά ο Άρης δεν πήρε αυτό που άξιζε. Βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα απέναντι στην Πάφος FC, η ομάδα της Λεμεσού ήταν ανώτερη και αν ήταν αποτελεσματική θα έφθασε στην επιτυχία.

Ο Άρης προηγήθηκε δύο φορές, όμως δεν κατάφερε να πάρει το ζητούμενο, αφού δεν έγινε και η κατάλληλη διαχείριση από πλευράς Σπιλέφσκι. Ένα από τα θέματα που πρόεκυψαν στον αγώνα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν και η αμυντική λειτουργία του Άρη, καθώς υπήρχαν αρκετά κενά την ώρα που οι παίκτες του Σπιλεφσκι έχαναν την μπάλα στη μεσαία γραμμή.

Ο Σόκε αντίκρισε κίτρινη κάρτα, έφθασε τις τρεις και ο Σπιλέφσκι αποφάσισε όπως ο ποδοσφαιριστής του αγωνιστεί στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την Ανόρθωση και να χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Να θυμίσουμε πως, μετά από απόφαση του Λευκορώσου τεχνικού, από την αναμέτρηση απέναντι στην Ανόρθωση θα απουσιάσουν οι Γιαγκό και Ντζαβέ επίσης λόγω καρτών, όπως επίσης και ο Σπιλέφσκι που αποβλήθηκε στο προχθεσινό ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ