aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Παίζει με Δόξα, σκέφτεται ενίσχυση

Άρης: Παίζει με Δόξα, σκέφτεται ενίσχυση

Το πρώτο φιλικό επί κυπριακού εδάφους δίνει στις 19:00 ο Άρης στο Τσίρειο με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς. Οι παίκτες του Λιάσου Λουκά, που επέστρεψαν από την προετοιμασία τη Δευτέρα τα ξημερώματα, πήραν ρεπό την ίδια μέρα και την επομένη επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Η δουλειά που έγινε στην Πολωνία ήταν αρκετά καλή και πλέον θα αρχίσει το μοντάρισμα του συνόλου. Παραλλήλως, η τεχνική ηγεσία θα «τρέξει» για να ολοκληρώσει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό. Αυτό που λένε οι πληροφορίες μας είναι πως ο Άρης μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος θα υλοποιήσει άλλες τέσσερις προσθήκες. Αυτό που έχει φανεί από τα φιλικά που έδωσε η ομάδα της Λεμεσού στην Πολωνία είναι η επιθετική αδυναμία τόσο στη δημιουργία όσο και στην τελική προσπάθεια.

Όπως όλα δείχνουν, η τεχνική ηγεσία θα κινηθεί για την απόκτηση άλλων δύο ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να δώσουν τις λύσεις που χρειάζεται η ομάδα στη γραμμή κρούσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ