aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ούτε σκέψη για νέα απώλεια

Άρης: Ούτε σκέψη για νέα απώλεια

Άφησαν στην άκρη την ήττα στο ΓΣΠ, γύρισαν τάχιστα σελίδα και στον Άρη, δηλώνουν αποφασισμένοι για να επιστρέψουν σε νικηφόρα τροχιά στη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛ που διεξάγεται στο Στάδιο «Αλφαμέγα» (19:00 / Cytavision2).

Αναγνωρίζουν πως η αντίπαλος είναι ανεβασμένη μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ωστόσο, ξέρουν πολύ καλά τις δυνατότητές τους, θεωρώντας ότι εάν φτάσουν στο ύψος μίας εκ των καλύτερων φετινών εμφανίσεων, εύκολα ή δύσκολα θα πανηγυρίσουν τη 18η νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα, προσδοκώντας την ίδια ώρα σε στραβοπάτημα του ΑΠΟΕΛ στην Περιστερώνα.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, τα είπε με τους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής, αναλύθηκαν αυτά που κατέγραψε στο μπλοκάκι και τους έδωσε το σύνθημα της αντίδρασης στο τελευταίο 90λεπτο της α΄φάσης του πρωταθλήματος. Ο Λευκορώσος προπονητής, θέλει να δει «πεινασμένους» τους παίκτες του για το τρίποντο. Να μπουν από την αρχή παθιασμένοι και πετυχαίνοντας γρήγορο γκολ, να θέσουν τις βάσεις για την επικράτηση.

«Θέλουμε αντίδραση απέναντι σε βελτιωμένη ομάδα. Είναι ντέρμπι. Θα πρέπει να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε και να επιστρέψουμε στις νίκες απέναντι σε πολύ καλό σύνολο», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Κώστα Παπαδόπουλου, εκπρόσωπος Τύπου του Αρη.

Εκτός επιλογών είναι οι Γιαγκό, Μπένγκτσον, Ουρόσεβιτς λόγω καρτών, την ίδια ώρα που αξιολογήθηκε και χθες η κατάσταση του Στρούσκι, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Όσον αφορά στον Σουμάνσκι που συμπλήρωση με τη σειρά του απαγορευτικό αριθμό καρτών, θα λείψει από την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Με αυτά και με αυτά, αλλαγές στο αρχικό σχήμα θεωρούνται δεδομένες ότι θα υπάρξουν. Οι Νίκολιτς, Γκομίς και Σεμέδο που αποτέλεσαν τις τρεις από τις τέσσερες αλλαγές του Σπιλέφσκι στο πρόσφατο παιχνίδι, συγκεντρώνουν καλές πιθανότητες για να επιστρέψουν στις βασικές επιλογές του Λευκορώσου. Δεν αποκλείεται, πάντως, να προχωρήσει και σε άλλες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ