aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ουκ εν τω πολλώ το ευ

Άρης: Ουκ εν τω πολλώ το ευ

Παρά το γεγονός πως σε μετεγγραφική περίοδο, ιδιαίτερα αυτήν του καλοκαιριού, οποιαδήποτε πρόβλεψη χαρακτηρίζεται παρακινδυνευμένη, στον Άρη ξεκαθαρίζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε περισσότερες από 4-5 προσθήκες.

Διά του εκπροσώπου Τύπου, Χριστόφορου Μιχαηλούδη, λένε ότι έχουν επικεντρωθεί σε 1-2 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που κρίθηκε ότι μπορούν να «κουμπώσουν» στο σύνολο, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη, με τον πήχη να βρίσκεται ψηλά.

«Προτείνονται συνεχώς επιλογές. Είναι πολλά τα ονόματα. Πολλοί παίκτες θέλουν να έρθουν στην ομάδα μας. Τον τελικό λόγο τον έχει ο προπονητής μαζί με τους ιδιοκτήτες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στον Άρη, διατηρούν ανοιχτή γραμμή με τον Αλεξάντερ Κακόριν και τη Φιορεντίνα ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο Ρώσος επιθετικός να ρίξει άγκυρα στη Λεμεσό. Παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας και τα πολλά λεφτά που απαιτούνται για να κλείσει μία ενδεχόμενη συμφωνία, οι πράσινοι της Λεμεσού παρουσιάζονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες, προσδοκώντας πως η προσπάθεια για την πρόκριση σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα γίνει με τον Κακόριν στη γραμμή κρούσης.
Από εκεί και πέρα, η απόφαση για το μέλλον των Νασιμέντο Ντελμίρο και Ντάνιελ Σικόρσκι ανήκει αποκλειστικά στον Αλεξέι Σπιλέφσκι. Ο Λευκορώσος κόουτς, δηλαδή, θα αποφασίσει εάν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Στις 25 Ιουνίου, η αποστολή του Άρη θα ταξιδέψει στη Λετονία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Για το δεύτερο στάδιο, δεν έχει ληφθεί μέχρι στιγμής κάποια απόφαση. Το πρόγραμμα προετοιμασίας, πάντως, θα προσαρμοστεί αναλόγως του αντιπάλου που θα προκύψει στην κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ