Το σκεπτικό των ιθυνόντων του Άρη, έχει λογικό υπόβαθρο. «Εάν ομάδες που είναι πιο πάνω από εμάς έχουν στόχους γιατί να μην έχουμε κι εμείς, αφού υπάρχουν 36 βαθμοί στο τραπέζι. Όσο κι αν είσαι βελτιωμένος αν δεν παίρνεις το τρίποντο δεν μπορείς να πλησιάσεις. Έχουμε το παιχνίδι με την Ένωση και μόνο αυτό βλέπουμε», ανέφερε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου, Κώστας Παπαδόπουλος σε σχετική ερώτηση για τον βασικό στόχο μέχρι το τέλος της σεζόν.
Από πλευράς αποτελεσμάτων, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρίσκεται σε… κακό φεγγάρι. Όπου να ‘ναι θα συμπληρώσει 50 ημέρες που αγνοεί τη νίκη, ενώ η κατηφόρα έφερε κι αυτήν ακόμη τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου να μοιάζει πολύ δύσκολη.
Ο αγώνας που ακολουθεί με αντίπαλο την Ένωση προσφέρεται για επιστροφή στα τρίποντα. Αν δεν επιτευχθεί κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας, τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα απ’ ότι μπορούσε να φανταστεί κι ο χειρότερος εχθρός του Άρη.














