aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ως φιλοξενούμενος θέλει να είναι αλλιώς

Άρης: Ως φιλοξενούμενος θέλει να είναι αλλιώς

Ο Άρης, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που το χρησιμοποιεί ως προσωρινή έδρα, δεν είχε και την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών, αυτή που προσδοκούσε. Σήμερα (17:00, Cablenet1), ως τυπικά φιλοξενούμενος της Ανόρθωσης, θα θελήσει να πανηγυρίσει μετά από δύο σερί ισοπαλίες ως γηπεδούχος, με Ομόνοια και Πάφος FC.

Η ομάδα της Λεμεσού θα επιδιώξει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα, μένοντας σταθερά στα ψηλά και κυνηγώντας τα όνειρά της. «Θα είναι σε διαφορετικό στιλ. Ο νέος προπονητής άλλαξε κάποια πράγματα», είπε ο Σπιλέφσκι για το σημερινό ματς μιλώντας στην κάμερα του συλλόγου και πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε… πεινασμένοι, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι». Αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν θα είναι στον πάγκο. «Θα είναι μεγάλο μειονέκτημα για τους παίκτες, αλλά ξέρω ότι οι συνεργάτες μου θα με αντικαταστήσουν επάξια».

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η παρουσία του Κακόριν, το ίδιο και αυτή του Καζού, ενώ δεν υπολογίζεται ο Γιαγκό. Ο Σπιλέφσκι είναι πολύ πιθανό να δώσει φανέλα βασικού στον Γκομίς, ενώ θέση στην επίθεση διεκδικεί και ο Στεπίνσκι. Ο Πηλέας ενδέχεται να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας εάν δεν προλάβει ο Καζού και ο Μποακί να καλύψει τη θέση δεξιά.

«Αξίζαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο θα έρθουν περισσότεροι», σχολίασε ο Σπιλέφσκι.

Ο Λευκορώσος προπονητής δεν είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο Άρης χάνει πολλές ευκαιρίες. «Είναι δείγμα ότι σε κάποιες στιγμές μας λείπει η ποιότητα και η εμπειρία», σχολίασε. Ο στόχος του ίδιου είναι η ομάδα του να βρίσκεται στην εξάδα, «να μείνουμε κοντά στην κορυφή ή να ανεβούμε σε αυτή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ