aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Όπου να ΄ναι κλείνει 11άδα μετεγγραφών!

Άρης: Όπου να ΄ναι κλείνει 11άδα μετεγγραφών!

Ποδοσφαιριστής του Άρη είναι από χθες και ο 25χρονος ακραίος επιθετικός Μαγιαμπέλα.

Μία ολόκληρη ενδεκάδα νέων ποδοσφαιριστών κλείνει όπου να ΄ναι ο Άρης. Μετά τους Κάρολ Στρούσκι, Κώστα Πηλέα, Λουκού Κονάν, Ίσμαελ Πάτρικ Γιαντάλ, Κάρλος Εσποσίτο, Γιανίς Ντεντέ-Λομ, Γιούλιους Σόκε και την προσθήκη με ελευθέρα του Καζού από την Μπράγκα, οι πράσινοι της Λεμεσού ανακοίνωσαν χθες την απόκτηση του Μιχλάλι Σάμσον Μαγιαμπέλα.

Πρόκειται για 25χρονο Νοτιοαφρικανό ακραίο επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται εξίσου καλά και ως δεύτερος επιθετικός. Αγωνίζεται στην Ευρώπη από τον Ιανουάριο του 2016 όταν αποκτήθηκε από τη σουηδική Τζουγκάρντεν. Ακολούθως, έπαιξε ως δανεικός στις επίσης σουηδικές Ντέγκεφορς και ΙΚ Μπράγκε. Το καλοκαίρι του 2018 δόθηκε δανεικός στην πορτογαλική Φαρένσε, η οποία εξάσκησε το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του. Ο Μαγιαμπέλα αγωνίστηκε επίσης ως δανεικός στις Μπνέι Γεχουντά του Ισραήλ και στην πορτογαλική Ακαντέμικα. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 28 συμμετοχές με τη Φαρένσε, έχοντας πετύχει 4 γκολ.

Την ίδια ώρα, στη Γαλλία επιμένουν για τον Γιανίκ Γκομίς, στέλνοντας τον Σενεγαλέζο επιθετικό στον Άρη. Για τον ποδοσφαιριστή, η Γκινγκάμπ δαπάνησε το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό στην ιστορία της, το 2019, ωστόσο πλέον, όπως αναφέρεται, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει ως ελεύθερος, παρά το ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως και του χρόνου.

Όπως γράψαμε προσφάτως, θα γίνουν και άλλες προσθήκες στον Άρη, ιδιαίτερα στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του στη Λετονία, η οποία ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Η δεύτερη φάση θα διεξαχθεί στη Σλοβενία από τις 4 έως τις 15 Ιουλίου. Κατά την εκεί παρουσία, η ομάδα θα δώσει αρκετά δυνατά φιλικά παιχνίδια, ώστε να έχει την ευκαιρία ο προπονητής να μοντάρει το σύνολο ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ