aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Οι… εφεδρείες φώναξαν «παρών»

Άρης: Οι… εφεδρείες φώναξαν «παρών»

Ο Άρης στο προχθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα και «χτυπά» όλα τα παιχνίδια, είτε είναι επίσημα είτε φιλικά. Οι πράσινοι, που επικράτησαν με 2-1 χάρη στα γκολ των Ιωσηφίδη και Μπαμπίκα, έστειλαν το μήνυμα πως έχουν και βάθος στην τρέχουσα σεζόν. Ο Λιάσος Λουκά έδωσε χρόνο συμμετοχής μόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν είναι βασικοί στα ματς πρωταθλήματος, φωνάζοντας ότι είναι έτοιμοι όποτε τους χρειαστεί.

Ξεκούρασε τις βασικές επιλογές και έδωσε την ευκαιρία στις «εφεδρείες» να ζεσταθούν αλλά και να δείξουν σε ποια κατάσταση βρίσκονται αυτή την περίοδο. Συγκεκριμένα, στο αρχικό σχήμα βρίσκονταν οι Παπαστυλιανού, Μπράουν, Αντρέου, Ιωσηφίδης, Ντελμίρο, Ματθαίου, Γιάνταλ, Ελευθερίου, Σικόρσκι, Κορόμα, Μπαμπίκα.

Από τις προπονήσεις της ομάδας της Λεμεσού απουσιάζουν οι διεθνείς Γιαγκό, που έχει υποχρεώσεις με την Μπουρκίνα Φάσο, και Μουσούντα, με την εθνική ομάδα του Γκαμπόν. Ο Σλόγκαρ, που τραυματίστηκε σοβαρά, χειρουργήθηκε με επιτυχία. Επόμενο επίσημο παιχνίδι για τον Άρη είναι με τη Δόξα εκτός έδρας, στις 18 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ